Televizioni grek ERT maratonë LIVE për mbledhjen e fondeve për Shqipërinë

Televizoni grek ERT po mban një maratonë LIVE për mbledhjen e fondeve për Shqipërinë pas tërmetit.

Çdo telefonatë në televizion kushton 3 euro. Maratona nisi të mërkurën dhe do mbyllet të enjten.

Numri që merr telefonatat është 14584.

Të ardhurat e mbledhura do shkojnë për Kishën Ortodokese, që do të ndërtojë shtëpi në Durrës dhe Thumanë.