fbpx

Thaçi akuza ndaj Kurtit: Ke uzurpuar zyrën e Kryeministrit

Teksa ka qenë në një viztë në burgun e Dubravës, presidenti i Kosovës Hashi Thaçi ka lëshuar akuza të rënda ndaj Albin Kurtit. Ai tha se se Kryeministri në detyrë ka uzurpuar zyrën e kryeministrit dhe po sillet si njeri i jashtëligjshëm.

Thaçi tha se të gjithë aktorët politik në vend duhet të fokusohen në respektimin e plotë të Kushtetutshmërisë dhe ligjshmërisë.

“Për fat të keq – tha presidenti – kemi një njeri që ka uzurpuar zyrën e kryeministrit edhe pas dy shkeljeve të rënda kushtetuese po paraqitet dhe po sillet si njëri i paligjshëm në skenën politike”