fbpx

TIA jep Njoftimin e Rëndësishëm për të gjithë ata që duan të udhëtojnë drejt Greqisë: Nuk udhëtoni dot nëse nuk….

TIA.png

Aeroporti “Nënë Tereza” përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook ka bërë me dije se të gjithë personat që duan të udhëtojnë drejt shtetit grek, kryesisht Athinës dhe Kretës duhet të plotësojnë formularin PLF 24 orë para udhëtimit, pasi përndryshe nuk mund të udhëtoni dot.

“Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Greqisë, aktualisht drejt Athinës dhe Kretës, ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotësohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit. Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot.

Ju lutem gjeni formularin në këtë link:

https://en.aegeanair.com/passenger-locator-form/

Pasagjerët do të marrin një kod QR i cili do të përdoret nga Mbrojtja Civile Greke për identifikimin e testit Random Covid-19 pas mbërritjes. Familjet gjithashtu mund të pranohen me vetëm një e-mail të përbashkët konfirmimi PLF dhe gjithashtu mund të pranohen me kodin e tyre unik PFL/QR.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303