Tiranë, italiani vjen në Shqipëri dhe ‘bën ligjin’, por arrestohet

Një 55-vjeçar italian me banim në Tiranë është proceduar penalisht për vepren penale të kanosjes.

Sipas policisë bëhet fjalë për shtetasin G.R, italian me banim në Tiranë.

“Shtetasi italian po montonte një gjenerator në ambientet e përbashkëta të pallatit, pa pëlqimin e banorëve”, thotë policia dhe  “pasi eshte konfliktuar, dyshohet se ka kercenuar shtetasin E.P.”