‘Transformimi historik’, Kryeministri Rama publikon videon

Screenshot_1-26.jpg

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me publikimin e një video të transformimit të dispeçerisë qendrore të OSHEE.

Video tregon pamjet se si ka qenë dhe si u bë pas ndërhyrjes kjo dispeçeri.

“Mirëmëngjesi  dhe me këtë pasqyrë kuptimplotë të një transformimi historik, ju uroj një ditë të mbarë ”- shkruan Rama në rrjetin social Facebook.

 

scroll to top