fbpx

‘Trashet’ Haradinaj, ‘kapet’ me gruan e Thaçit: Qenke…

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj gjatë ditës së sotme ka vizituar Studimen për të kërkuar drejtësi për masakrat e kryer nga pala serbe. Aty ai u takua edhe me bashkëshorten e presidentit, Hashim Thaçit, Lumnijen, por fillimisht nuk e njohu atë.

“Më fal se tek je  ndrru krejt”, i tha Haradinaj pasi fillimisht nuk e njohu atë.

Vetëm pak kohë më pas presidenti erdhi në Studime. Ai dhe liderët e tjerë të Kosovës kritikuan bashkësinë ndërkombëtare për amnisti të krimit.