fbpx

Tre detaje që tregojnë se shoqja juaj nuk është e duhura!

Më poshtë do t’ju listojmë 3 gjëra që duhet të keni parasysh nëse dyshoni se miqësia juaj nuk po funksionon siç duhet:

1.Miqtë e shtirur përpiqen të të ndryshojnë dhe nuk të lejojnë të jesh vetja.

2.Ata mendojnë se kanë gjithmonë të drejtë.

3.Të përmendin çdo gabim që ke bërë në zënkën më të thjeshtë.

Këto tre këshilla gjejnë përdorim edhe më të gjerë, prandaj tregohuni vigjilentë.