fbpx

Tre kryebashkiakë në Jug marrin mandatet

Tre kandidatë të PS për kryebashkiakë kanë marrë mandatet e tyre ditën e sotme.

Gjykata e Shkallës së Parë në Sarandë i ka dhënë mandatet Kristo Kiço për bashkinë Finiq, Majlinda Qilimi për bashkinë Delvinë dhe Adrian Gurma për bashkinë Sarandë.