fbpx

Tre mësues dhe një sanitare me koronavirus vetëm në një shkollë

Vetëm në një shkollë 9-vjeçarë janë raportuar me koronavirus tre mësues dhe një sanitare.  Bëhet fjalë për shkollën 9-vjeçare ” Xhevdet Doda” në qytetin e Bulqizës.

Ato janë karantinuar në banesë si dhe mësohet se kanë shfaqur simptoma të lehta. Pas dezinfektimit, mësimi ka vazhduar normalisht, ndërsa nuk ka nxënës që kanë shfaqur simptoma.