Trejsi Sejdini tregon eksperiencën e saj me NE-YO

Miss-i Trejsi Sejdini ishte e ftuar sot në emisionin Fun Day me moderatore Fatma Methasani në IN Tv, ku ka treguar për disa nga prapaskenat e konkurrimit në Miss Universe, të cilat ne nuk i kemi ditur.

Ndërkohë që Trejsi po komentonte, një foto e yllit botëror, NE-YO, i cili ishte i ftuari special i natës finale, u shfaq në ekran.

NE-YO madje kishte shkuar pranë Trejsit për t’i folur, dhe madje edhe e kishte ngacmuar sipas Trejsit.

Nuk e dimë sesi do të shkonte historia nëse ai do të ishte beqar, për shembull. A do kishte një “one night stand” mes tyre?

Kësaj pyetjeje iu përgjigj pozitivisht Ttrejsi duke thënë: “E kisha pas ndonjë one night stand pse jo (nëse do të ishte beqar dmth)!