fbpx

Treti një fëmijë në acid, ky është “psikopati” që u ka marrë jetën mbi 50 personave

Matteo Messina Denaro konsiderohet një nga njerëzit më të rrezikshëm në botë dhe jo pa arsye.

Burri, të cilit shpesh i referohen si “shefi i bosëve” të mafies siciliane dikur u bashkua me El Chapo-n dhe pasardhësin e Osama Bin Laden në listën e 10 të arratisurve më të kërkuar në botë.

I njohur ndryshe si Diabolik, Denaro thuhet të ketë qenë i përfshirë në vrasjen e një fëmije dhe më pas tretjen e tij në acid.

Po kështu, kërkohet nga policia për mbi 50 vrasje, për të cilat është dëgjuar shpesh të mburret se “unë kam mbushur një varrezë të gjithën vetë.”

Lindur në tokën italiane, Denaro e ndërtoi emrin e tij famëkeq përmes një seri vrasjesh dhe mizorish gjithnjë e më ekstreme.

Djali i “capos” (kapitenit) mafioz me ndikim Francesco Messina Denaro u ngrit në radhët e para të mafies siciliane duke mësuar të përdorë një armë në moshën 14-vjeçare dhe të kryente vrasjen e tij të parë kur ishte 18.