fbpx

Tropojë/ Nis fshesa ndaj administratës, largohen 20 punonjës, me tyre piktori i famshëm…(Dokumentet)

piktori.jpg

Kryeministri Rama largon në një ditë 20 punonjës me kontratë të përhershme.

Hakmarrja primitive politike, nxjerr në rrugë 20 familje në Tropojë, në qytetin më të varfër të Shqipërisë.

Dhe gjithçka është bërë në shkelje të plotë me procedurat e kodit punës që janë firmosur nga i emëruari në bashki R.Byberi.

Fatin e përballjes me ravanshin e rilindjes e kishte edhe piktori Abdullah Gjongecaj.

Ja urdhërat e paligjshëm:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
<
>

 

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303