fbpx

Trump pret Zuckerberg në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka zhvilluar një takim në Shtëpinë e Bardhë me kreun e Facebook, Mark Zuckerberg.

Facebook bëri të ditur se Zuckerberg ka qenë në Washington për të dëgjuar shqetësimet e politikanëve për shkak të ndryshimeve të ardhme në internet.

“Marku sot në Shtëpinë e Bardhë mbajti një takim të bukur dhe konstruktiv me presidentin Trump”, shkruhet në Facebook.Presidenti Trump shpesh herë kritikon Facebookun dhe platformat tjera të mediave sociale për shkak të paragjykimeve të tij politike.

Nga ana tjetër, presidenti amerikan Trump shkroi në rrjetet sociale se kanë pasur një takim të bukur.