29.5 C
Tirana
E mërkurë, 17 Korrik, 2024

TË FUNDIT

Turi në Evropë, Xi Jinping me mbi 500 persona staf

spot_img

Do të përbëhet nga më shumë se 500 anëtarë , Xi Jinping në turin e tij në Europë nga 21 deri në 26 mars, me vizita në Itali, Monako dhe Francë.

Rreth 100 persona do të jenë pjesë e rrethit të ngushtë, mes ministrave, personelit të sigurimit, mjekëve dhe asistentëve të fushave të ndryshme.

Rrethi i medieve përbëhet nga 120 persona, duke përfshirë gazetarë, operatorë dhe fotografë.

Duke marrë në konsideratë pjesëmarrësit e forumeve të romës mbi biznesin, kulturën dhe investimet nga vendet e treta, kësaj liste i shtohen të paktën edhe 300 persona të tjerë.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Më të lexuarat