fbpx

U anulua/ Aktiviteti i papritur në vend të Eurovizion, a do të këndojë Arilena?

Festivali i këngës së kontinentit Evropian, siç tashmë është bërë zyrtare, nuk do të mbahet këtë vit por në majin e viti të ardhshëm. Pra Eurovizion do të kemi në vitin 2021.

Por në vend të këtij super aktiviteti, më 16 maj do të organizohet eventi “Europe Shine a Light” . Në këtë datë në kushte normale do të zhvillohej Eurovizioni, ndaj është vendosur kjo datë.

Por a do të këndoj Arilena?! Produksioni i Eurovisionit i ka dërguar ftesë të gjitha shteteve përfshirë edhe Shqipërisë, mirëpo duke parë situatën do vendosin dhe secili prej tyre – një zgjedhje që është komplet e lire.

Deri më tani, Ailena nuk ka bërë asgjë me dije dhe as ka dhënë ndonjë deklaratë rreth anulimit të Eurovision apo pjesëmarrjes.