U bë e njohur në show televiziv, 25-vjeçarja flet hapur për jetën sek*uale

Një vajzë 25-vjeçare e cila u bë shumë  e njohur në një show televiziv, nuk ka nguruar të ndajë me miqtë e saj në rrjete sociale detajet mbi jetën seksuale dhe kjo i çuditi të gjithë.

Violeta Mangrinan nuk mban sekrete, ajo u shpreh:

“Unë dua ta dua veten time. Tani për tani unë e bëj këtë më pak sepse kam një të dashur. Unë jam një vajzë mjaft joshëse dhe duhet të kem të paktën një orgazëm në ditë. Natyrisht ka ditë kur nuk mundesh, por unë i vërej ato ditë. Disa njerëz thonë se ata kanë nevojë për kafe për të filluar ditën, për mua është kjo. Do të ketë disa njerëz që më kritikojnë, por unë mendoj se të flasësh për seksin është shumë e natyrshme,” përfundoi showgirl spanjolle.

/real-news.tv/