fbpx

U denoncua për përdhunim nga një e mitur jetime, lirohet shefi i Policisë në Fushë-Arrëz

Shefi i stacionit të Policisë në Fushë- Arrëz, Izmir Duraku është liruar pasi u denoncua nga një vajzë për përdhunim në vitin 2015.

Në atë kohë Izmir Duraku punonte si polic në Shkodër kurse e mitura jetime prentendon se kur shkoi për të denoncuar abuzimet seksuale nga punonjës të Shtëpisë së Fëmijës në Shkodër u përdhunua me dhunë nga Duraku.

Prokuroria e ka cilësuar si të paligjshëm arrestimin dhe nuk ka prova.