fbpx

UEFA ndihmoi PSG dhe City për mbulimin e parregullsive

Football Leaks ka publikuar se UEFA ka ndihmuar PSG dhe Manchester City që të mbulonin parregullsitë e tyre financiare dhe të ishin brenda rregullave të atij që quhet Fair Play financiar.

Këto klube, të zotëruara nga fonde nga Katari dhe Abu Dabi, kanë shmangur ndëshkimin më të rëndë që jepet nga “Fair Play” financiar: përjashtimin nga Champions League, edhe pse kanë përdorur fonde që nuk duhet t’i përdornin.

“Football Leaks” pretendon se Katari dhe Abu Dhabi së bashku “kanë injektuar rreth 4.5 miliardë euro në 7 vitet e fundit” për të rritur buxhetet e klubeve që zotërojnë.

Lër një koment