UNUM, Festivali i Muzikës Elektronike në Shëngjin

Ben-Daure-Arcadia-London-2018-Best-Of-36.jpg

Kjo fjalë në latinisht do të thotë “Një”.

Me kombinimin e muzikës, rërës, pishave, detit dhe maleve, festivali do të zhvillohet në Ranën e Hedhun, në Shëngjin, me pjesëmarrjen e 50 performuesve nga Shqipëria dhe bota, në tre skena të veçanta.

Organizatorët thonë se Rana e Hedhun është një vend perfekt për një festival të tillë.

scroll to top