Ursula von der Leyen: Ballkani Perëndimor është prioriteti i KE-së

Në prag të takimit të BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor në Bruksel ka reaguar dhe Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen.

Përmes një postimi në Twitter ajo shkruan se vendet e Ballkanit Perëndimor janë prioritet për KE.

Gjithashtu në agjendën e këtij takimi është prespektiva që Ballkani perëndimor të jetë sa më shpejtë në BE.