Ushqimet që duhet të konsumoni pas vrapit

Njerëzit që merren me aktivitet fizik, vrap dhe ushtrime konsumojnë ushqime të pasura me proteina. Kjo ndodh pasi energjitë shterojnë dhe njerëzit ndjejnë lodhje pas vrapit.

Por nëse ne shmangim një dietë ushqimore të pasur me proteinat e duhura, atëherë vrapi do të na dobësojë dhe nuk do të na mbajë aspak të shëndetshëm.

Pyetja që gjithnjë shtrohet është: Çfarë duhet të hamë?

Sipas dietologëve, këshillohet që pas palestër apo vrapit duhet patjetër të konsumohen kos me fruta të freskëta si mollë dhe banane. Gjithashtu frutat e thata kanë shumë kalori, të cilët të japin edhe ndjesinë e të ngopurit.

Këshillohet edhe çokollata e zezë.

Lër një koment