fbpx

Vaji i ullirit mund t’ju bëjë punë edhe jashtë afatit të skadencës…

Ndonëse vajit të ullirit që keni në shtëpi mund t’i ketë kaluar afati i skadencës përsëri atë mund ta vini në përdorim!

Për shembull, mund ta përdorni për të vënë në punë normalisht një zinxhir që ngec.

Gjithashtu mund të hidhni disa pika vaj mbi një tampon pambuku dhe përdoreni atë për të hequr lehtësisht bojën për vetullat.

/real-news.tv/