fbpx

Vëllai i 15-vjeçares së përdhunuar deklaratë të fortë: Drejtori i shkollës….

Vëllai i 15-vjeçares së përdhunuar nga roja i shkollës dhe tre persona të tjerë, ka bërë deklaratën e fortë në report tv, teksa tha se drejtori i shkollës ka qenë në dijeni por nuk ka marrë asnjë masë.

Vëllai i 15-vjeçares ka deklaruar se drejtori ka qenë në dijeni që para 1 viti, por ka heshtur.