fbpx

Vendi superluksoz ku apartamenti kushton 63 milionë dollarë

Një godinë e cilësuar si ndërtesa më e lartë në botë është ndërtuar në New York. Ajo ka thyer rekordin e mëparshëm për ndërtesën më të lartë me 152.5 metra. Kjo ndërtesë me pamje panomarike në gjithë New York-un ka edhe apartamente “penthouse”, nën catinë e katit të 112.

Miliarderët, do të kenë mundësinë të jetojnë në këtë ndërtesë që nga viti i ardhshëm.

Central Park Tower në të ashtuquajturën Row Miliarderi në rrethin Manhattan të New York City ka 112 kate dhe arrin 1.550 metra (472 metra).

Sidoqoftë, çmimet janë gjithashtu të larta, një apartament me  pesë dhoma gjumi kushton 63 milionë dollarë (50.5 milionë)) dhe një apartament me dy dhoma gjumi në katin e 33-të kushton 6.9 milionë dollarë.

/real-news.tv/