fbpx

Vendimi i qeverisë/ Arben Malaj reagon keq pas pezullimit nga detyra

Pas vendimit të Qeverisë për të pezulluar nga detyra si anëtar i Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë, ka ardhur edhe reagimi i fortë i Arben Malajt.

“Të dashur miq, sapo më njoftuan se qeveria ka vendosur pezullimin tim si anëtarë i Këshillit Mbikqyrës së Bankës së Shqipërisë.

Tani do ta kem më të lehtë të përballem publikisht dhe ligjërisht me shpifsit dhe abuzuesit me pushtetin. Falenderoj të gjithë ata që më kanë mbështetur dhe inspiruar që vendit tim ta shërbej me dashuri, profesionalizëm dhe imtegritet. Sfidat më të paaftet dhe shpifsit i kam fituar përherë moralisht dhe ligjërisht. Asnjë karrike ministrore apo partiake nuk më ka penguar në angazhimet e mia profesionale, shkencore dhe politike. Ju falenderoj!”, reagon Malaj.