fbpx

Veshin rrobat e banjës, ja si e kaluan të shtunën qytetarët e Sarandës

Qytetarët e Sarandës kanë pushuar ditën e sotme në plazh, duke harruar kështu distancimin social.

Ata ishin veshur me bikini dhe janë shtrirë në rërë për të marrë rrezë dielli, teksa shumë prej tyre, nuk janë stepur për t’u futur as në det, pavarësisht mos lejimit të kësaj gjëje nga Policia e Shtetit, si pasojë e pandemisë.