fbpx

Victoria Beckham habit: Më tallnin në shkollë

Victoria Beckham dhe bashkëshorti i saj David Beckham prej vitesh kanë krijuar një familje të mrekullueshme dhe kanë punuar në mënyrë të palodhur për edukimin e fëmijëve të tyre.

Në një intervistë të Victorias teksa fliste se si përpiqej të edukonte vajzën, ajo tregoi pak edhe për periudhën e vështirë që ka kaluar në vitet e adoleshencës. “Unë tallesha shumë në shkollë, isha e bulluar fizikisht dhe mendërisht”, tregon ikona e modës për “Glamour Uk”.

“Nga eksperienca ime flas me Harper-in dhe i them se si vajzat duhet të jenë të sjellshme me njëra-tjetrën”, përfundoi ajo.

Kujtojmë se në fillim të kësaj jave Victoria prezantoi linjën e saj të re të produkteve kozmetike” Victoria Beckham Beauty”.

/real-news.tv/