fbpx

VIDEO/ Aksidenti që për pak solli tragjedinë

Ndodh që shpesh të shohim aksidente të ndryshme në pistë, gjatë garave të motorëve dhe jo vetëm në Moto GP.

I njëjti episod ka ndodhur edhe së fundmi, teksa mund të kishte pasur edhe një fund tragjik. Në pistën e Makaut është rrëzuar një nga pilotët, i cili ka bërë që të pengohen edhe të tjerët që ishin pas tij.

Si pasojë e kësaj u rrëzuan edhe shumë pilotë të tjerë, të cilët rrezikuan jetët e tyre. Një aksident masiv ky, që për fat të mirë nuk pati ndonjë dëmtim të rëndë, tek ndonjëri nga pilotët e tjerë.

Për më shumë shikoni videon: