fbpx

VIDEO/ Boo, çfarë gafe, shikoni një gol në “hit” në Francë

Një gol në ligën e parë franceze është bërë hit në internet. Shikoni ç’ndodh mes portierit veteran dhe mbrojtësit vetëm 18-vjeç.

Ky episod duhet harruar sa më parë prej të dyve: