Video/ Censurohet reklama mahnitëse me mesazhin e jashtëzakonshëm

Kur të gjithë prisnin që reklama e mëposhtme të publikohej para festave të Krishtlindjeve, ajo ndërkohë është censuruar, por  pavarësisht përpjekjeve ka depërtuar tek shikuesit.

Megjithatë, ajo e gjeti rrugën e saj dhe preku zemrën e një milion njerëzve.

Kjo është një histori që ngre vetëdijen ekologjike dhe inkurajon që situata të përmirësohet, pasi nuk është shumë vonë. Ende nuk dihet pse kjo reklamë është ndaluar për t’u shfaqur. BW

Lër një koment