VIDEO e habitshme/ Pronarja lan këmbët e punëtoreve, zbuloni arsyen

Pronarja e një kompanie shprehu vlerësimin e saj për punëtoret më të mirë duke u larë këmbët. Të gjitha kishin arritur një numër të madh shitjesh, duke firmosur kontrata me shumë klientë, gjë që i sjell shumë të ardhura kompanisë.

Videoja është bërë virale në rrjete sociale, ku duken punëtoret e rreshtuara, ndërkohë që pronarja është ulur dhe u fërkon këmbët. Ngjarja e pazakontë ndodhi në 2 nëntor në një ceremoni në Kinë. Emri i firmës së pronares nuk dihet, por shiten produkte kozmetike.