fbpx

VIDEO/ Edhe kështu s’kishte ndodhur, i fejuari i bën propozimin për martesë, shokuese ç’i ndodh vajzës

Pamjet e mëposhtme do të duhet të ishin romantike dhe të bukura por nuk kanë rezultuar kështu.

Më poshtë shikoni një nga propozimet më të veçanta që një djalë i ka bërë partneres së tij.

Kur Cameron iu ul në gju të fejuarës së tij për t’i kërkuar të martohej me të, ai kurrë nuk priste që reagimi i saj të ishte kaq i  çuditshëm dhe ajo të emocionohej kaq shpejt.