fbpx

VIDEO/ Grushte dhe goditje me karrige mes anëtarëve të LDK

Lidhja Demokratike e Kosovës është në procesin e brendshëm zgjedhor me shumë incidente e rrahje.

Përveç problemeve në Ferizaj, Prishtinë, Mitrovicë, Viti dhe qytete të tjera në degë e nëndegë, probleme të mëdha ka pasur edhe në qytetin e Vushtrrisë.

Në një video shihet momenti kur anëtarët e LDK-së rrihen me njeri tjetrin e aty nuk mungon as karriga.