fbpx

VIDEO/‘Hajde këtu ti ej, e di ç’të bëj?’, Renato Mekolli sherr banal për të dashurën e gazetarit në restorant

Një video virale po qarkullon online dhe ka ngjallur kureshtje për publikun. Bëhet fjalë për ‘ThumbON’, emisioni i ka bërë një Kamera të Fshehtë shefit të kuzhinës më të komentuar të momentit, Renato Mekolli.

Gazetari Ronaldo Sharka shkon për një drekë në restorantin e Mekollit, në bashkëpunim me stafin e këtij të fundit, e bëjnë Renaton për “ujë të ftohtë”.

Gazetari i cili ndodhej për të ngrënë më të“dashurën”,bëhet xheloz dhe sajon situata sikur mes Renatos dhe të dashurës së tij ka diçka, çfarë e bën situatën të degradohen në ngritje tonesh zëri e kërcënimesh.