fbpx

VIDEO/ I prishet në ajër avioni. Tmerrohet familja, piloti bën të pabesueshmen

Një pilot amator ka bërë të pabesueshmen kur avioni që ai drejtonte fillonte të kishte probleme.

Avioni që ai drejtonte ku në bordin e tij kishte edhe familjen ka filluar të ketë probleme teknike, 33-vjeçari Devin Miller, i cili punon si agjent marketingu në Teksas të Shteteve të Bashkuara arriti të ulte avionin me një aftësi të jashtëzakonshme.

Pasioni i tij për fluturimin rezultoi një skenë e tmerrshme për familjen e tij, ku Miller udhëtonte me gruan e tij dhe dy fëmijët e tij nga Atlanta për në Houston.