VIDEO/ “Koronavirus, ptu të q***”, sul.mohet në Sarandë kinezi

Një person në qytetin e Sarandës ka su.lm.uar një shtetas kinez. Në vidoen e dërguar në redaksinë e “JOQ”, shihet se si personi që po i jep një automjeti, ofe.ndon kinezin, i cili po ecën në trotuar, duke e krahasuar me koronavirusin që ka pushtuan Kinën kohët e fundit.

“Koronavirus, ptu të q…”, shoferi nga Saranda vandalizon shtetasin kinez që jeton në Shqipëri on Vidneës.

Ai hap xhamin e makinës dhe i drejtohet qytetarit kinez me fjalët: “Koronavirus, ptu të q…”. videoja filmohet nga një tjetër person brenda në automjet.

 

“Koronavirus, ptu të q…”, shoferi nga Saranda vandalizon shtetasin kinez që jeton në Shqipëri on Vidnews.