VIDEO/ Lë punën për të ngrënë në ‘YouTube’ ushqime me shumë kalori

Një vajzë ka lënë punën e saj me kohë të plotë për të ndjekur një karrierë në YouTube duke ngrënë McDonald’s, takeaways kineze, Greggs dhe Pizza Hut.

Charna Rowley, nga Londra, filmon veten duke konsumuar rreth 5,5000 kalori në një vakt ulur dhe deri në 40,000 njerëz vendosen online për të ndjekur veprimet e saj.

Ky lloj unik i videos njihet si Mukbang dhe është një trend që e ka origjinën në Korenë e Jugut, ku njerëzit flasin me audiencën e tyre ndërsa konsumojnë ushqime.

Në mënyrë që të kalojë më shumë kohë duke bërë këto video, Charna ka vendosur të braktisë punën e saj si një punëtore administrate dhe është e vendosur të impenjohet me kohë të plotë me këtë punë.