fbpx

VIDEO/ Rama del edhe një herë, edhe këtë radhë më një njoftim të rëndësishëm

Në një postim tjetër në rrjetet sociale, Kryeministri Edi Rama ka sqaruar edhe një herë procedurën për marrjen e pasaportës dhe kartës së indetitetit.

Në një video-mesazh në “Facebook”, kryeministri thekson se aplikimi i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës bëhet përmes portalit “e-albania.al”.

Mesazhi i Ramës:

🟢PROCEDURA PËR MARRJEN E PASAPORTËS DHE KARTËS SË IDENTITETIT

🟢NË PLATFORMËN https://e-albania.al/ GJENI SHËRBIMIN: “APLIKIM I FORMULARIT PËR LËSHIM OSE RINOVIM TË PASAPORTËS”

🟢NË SMS DHE E-MAIL JU VJEN LINKU PËR TË REZERVUAR DATËN DHE ORËN E TAKIMIT PRANË ZYRËS ALEAT

🟢JU DO TË PARAQITENI VETËM 1 HERË PRANË ZYRAVE TË APLIKIMIT, PASI FORMULARI DHE REZERVIMI I TAKIMIT DO TË KRYHEN ONLINE

🟢PROCEDURË E THJESHTË, QË ZGJAT VETËM 2 MINUTA!

🔴KUJDES! DITËN E TAKIMIT, JU DUHET TË KENI ME VETE KUPONIN E RI PËR PASAPORTË APO KARTË INDENTITETI DHE DOKUMENTET E VJETRA, QË DUHET T’I DORËZONI NË ZYRAT E APLIKIMIT