fbpx

VIDEO/ “Shqiptarët për shqiptarët”, mesazhi i fortë që na duhet në këto kohë

Teksa lundron në faqen online, të madhe sa universi, në youtube, e madhe sa universi është bota me video që hapin dritare të pafundme.

Së fundmi ajo që të bën përshtypje është një faqe e sapo hapur, në gjuhën shqipe, “Meditim dhe krijimtari”.

Është një oaz i jashtëzakonshëm me mesazhe më aktuale se kurrë, mesazhe për atdhedashurinë, për jetën, bukurinë, dashurinë, drejtësinë, kuptimin e ekzistencës.

Një video e hedhur së fundmi është ajo që ne kemi zgjedhur ta publikojmë për ju sot, “shqiptarët për shqiptarët”. Fjalë të jashtëzakonshme me mesazh sublim.

Ju ftojmë ta dëgjoni:

Nëse doni t’i dëgjoni të gjitha këto vargje në shqip, duke kaluar orë shumë kualitative, shkoni në linkun duke klikuar KETU dhe mos harroni të bëni subscribe sepse surpriza ju presin.