fbpx

Video/ “Unë ty të q* robt”. Shoferi i ‘Unazës’ shan dhe ‘gjuan’ qytetarin, ja arsyeja e rëndë

Një skenë e turpshme ka ndodhur pak më parë. Një shofer i linjës së ‘Unazës’, pas ankesave të shumta të qytetarëve, është ngritur dhe ka sharë e tentuar të gjuajë një qytetar i cili ka kërkuar që të mos bëj më ndalesa shumë të gjata.

Shoferi që shfaqet në video është konfliktuar me një pasagjer për shkak se ky i fundit kishte bërë vërejtje për qëndrimin 30 minuta në stacion.

Ndërsa ankohet se vonesa të tilla nëpër stacione vonojnë qytetarët të shkojnë në destinacion, denoncuesi akuzon shoferin se është ngritur nga vendi i tij për të goditur fizikisht njërin nga pasagjerët si dhe e ka fyer me fjalë të rënda.