VIDEO/ Venezuelë, shikoni se si policia shtyp me makinë protestuesit

Orë grushti shteti në Venezuelë. Pamje të rënda na vijnë nga vendit amerikano latin. Në videon e mëposhtme shikoni se si makinat e policisë shtypin njerëz në mes të rrugës.

Vijon prej disa orësh grushti i shtetit në Venezuelë me mijëra qytetarë dhe ushtarë që kanë dalë në mbështetje të presidentit të vetëshpallur Juan Guaido.