(VIDEO+18) Policët e patrullës kapen ‘mat’ në makinë, pezullohen nga detyra

Dy policë që po patrullonin janë kapur ‘mat’ në makinë duke bërë seks dhe kanë injoruar thirrjen për një grabitje që ishte kryer.

Ka qenë kamera e trupit ajo që ka mundur të fokusojë momentin kur ata kryejnë aktin seksual duke iu kushtuar mjaft shtrenjtë.

Oficerja femër Rosario, shihet teksa i bën seks oral kolegut të saj.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Argjentinë dhe menjëherë pas identifikimit të oficerëve ka nisur një hetim më i detajuar për këtë shkelje të rregullores, shkruan Daily Mail.

Pamjet janë bërë virale dhe janë shpërndarë në internet, kjo video ka shtyrë që policët të pezullohen nga puna.