fbpx

Vijojnë radhët kilometrike në Kakavijë, shqiptarët i nënshtrohen tamponit për Covid-19

Shumë shqiptarë po i nënshtrohen tamponit për Covid 19, të cilët po presin radhët e gjatë në pikën kufitare në Kakavijë.

Si pasojë e vonesës së pasagjerëve që duhet t’i nënshtrohen tamponimit, janë krijuar radhë deri në 4 kilometra në tokën tonë.

Shumë shqiptarë dhe jo vetëm, po presin gjatë nëpër radha. Kujtojmë që dje pala greke pezulloi punën si pasojë e fluksit të jashtëzakonshëm.