fbpx

Viktimat nga koronavirusi, ja si kryhen ceremonitë mortore

Shumë qytetarë janë prekur nga koronavirusi në vendin tonë. Gjithashtu ka pasur edhe viktima, të cilëve i është dhënë lamtumira e fundit vetëm nga një ose dy persona shuëm të afërm.

Kështu ka rezultuar pas një vëzhgimi në varrezat e Sharrës.

Në rastin që rastisi gjatë vëzhgimit, u konstatua se vetëm personat e stafit të kompanisë funerale dhe dy familjarë të një viktime ishin të pranishëm.