fbpx

Vodhi lekët e qytetarëve, arrestohet punonjësi i Ujësjellësit

Ka vjedhur lekët që mblidhte nga ujësjellësi dhe u shpall në kërkim. Policia e shtetit ka njoftuar se ka vënë në pranga Ramis Lushakun, 53 vjeç, banues në Hamil, i akuzuar për shpërdorim detyre.

Duke qenë faturist te Ujësjellësi Fier, Lushaku nuk i ka depozituar lekët e qytetarëve por i ka përvetësuar duke shpërdoruar detyrën.

Lër një koment