fbpx

Vrasja e George Floyd nga oficeri, preket basketbollisti Michael Jordan

Basketbollisti Michael Jordan ka reaguar në lidhje me vrasjen e George Floyd në Minnesota, ku menjëherë shpërthyen protesta të shumta.

Jodan thekson se ngjarja e ka lënduar dhe e ka inatosur. Basketbollisti i famshëm thotë se përkrah këdo që është kundër racizmit dhe dhunës në SHBA.

Protestat vijojnë prej 6 ditësh në SHBA pas vrasjes së George Floyd, kundër racizmit por të dhunshme.