fbpx

Vrisni pak mendjen, gjeni pjesën që mungon në këtë enigmë

1-1.jpg

Ky test është mjaft interesant për çdo moshë dhe na lejon të testojmë jo vetëm logjikën, por edhe vëmendjen tonë.

A mund të gjeni se cila 6 katrorë duhet të vendoset në vendin e pikëpyetjes?

Përgjigjia:

Përgjigja është 1 sepse në çdo katror shtohet nga 1 pikë në mënyrë që të ngelet simetrike.

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303