WC-ja antiplumb, kapaku stolisur me diamante, 1.2 mln €

Nëse keni dashur ndonjëherë të dini se sa mund të kusthojë WC-ja e një milioneri në Kinë, përgjigjja është rreth 1.2 milionë euro.

Kjo WC që është prodhuar nga një kompani në Hong Kong është e larë me flori, dhe kapaku ka 40 mijë copëza diamanti brenda.

Kompania e luksit që e ka prodhuar quhet “Coronet”, dhe është degë e kompanisë së argjendarive në Hong Kong, Aaron Shum.

Sipas prodhuesit, kapaku është i bërë me xham antiplumb, dhe është stolisur me 40.815 copëza diamanti, që në total shkojnë 334 karat.