Zbulohet e dashura e fshehtë e Michael Jackson

Screenshot_31-5.jpg

Një grua që pretendon të ketë qenë e dashura e fshehtë e Michael Jackson,e cila ka hedhur poshtë  akuzat për abuzim seksual të fëmijëve kundër këngëtarit.

 Jackson told Shana she was "the most beautiful woman in the world".

Shana Mangatal këmbëngul se ai ishte shumë “i pasionuar” dhe flirtonte me gratë, por ishte “plotësisht i pafajshëm” me fëmijët.

Ajo pohon se ishte në marrëdhënie me Mbretin e Popit në vitet 1990, dhe shpresonte që romantizimi të përfundonte në martesë, por nuk ndodhi ashtu sic ajo pretendonte.

Në një intervistë me The Sun Online, Shana pretendon se edhe pse Jackson kishte një marrëdhënie të mirë me fëmijët sidomos me djemtë e rinj – ishte e qartë se ai ishte i interesuar për gratë.

Ajo tha: “Ai patjetër kishte përvojë … Dhe ju mund të thoni se ai i donte gratë …

“Ai ishte shumë i dashur dhe i pasionuar”. Ajo madje hedh poshtë akuzat e bëra nga Wade Robson dhe James Safechuck në një dokumentar të ri kontravers

 Shana is pictured with Jackson before a concert in Japan

Të dy pohojnë se janë keqtrajtuar nga Jackson si fëmijë. Shana komentoi: “Unë mendoj se është e tmerrshme – këta dy djem që po e akuzojnë atë për këto gjëra në dokumentar janë dy nga miqtë e tij më të mirë, për të cilët me të vërtetë ai kujdesej.

“Ata ishin të dashur ndaj tij dhe ai ishte i dashur ndaj tyre, por në një mënyrë të pastër dhe të pafajshme. Ai kurrë nuk do të mendonte se ata do të ktheheshin kundër tij …”

Shana shtoi: “Këto akuza për abuzim seksual janë ato që e kanë vrarë. Pretendimet e para të Jordy Chandler ishin fillimi – ai nuk ishte i njëjtë pas atyre … “Ai ishte aq naiv për të gjitha dhe ai nuk e kuptoi se këta fëmijë kishin prindër dhe disa prej tyre nuk kishin motivet më të mira … “Ai do të ishte i zemëruar për këtë – por ai kurrë nuk do fajësonte fëmijët.”

Në vitin 1993, Jordy Chandler, 13 vjeç, ishte i pari që paraqiste dyshime për abuzim seksual kundër Jackson.  Policia bastisi shtëpinë e superstarit si pjesë të hetimit, por nuk u ngrit asnjë akuzë. Jackson përfundimisht e zgjidhi çështjen jashtë gjykatës me familjen Chandler për 23 milionë dollarë në të cilën ai pranoi asnjë keqbërje.

Dokumentari përmban pretendime shpërthyese për abuzim seksual ndaj fëmijëve. Familja e Xheksonit e dënoi filmin në një deklaratë të ashpër, duke e krahasuar atë me një “vrasje publike”..

 

 Shana with the cast of Ghosts, a short movie she appeared in alongside Jackson

scroll to top