Zbulohet fabrikë e rremë që prodhonte “Ferari” dhe “Lamborghini”

Policia braziliane ka mbyllur një fabrikë të rremë që ka prodhuar makina të rremë të markës “Ferrari” dhe “Lamborghini”. Fabrika është zbuluar nga autoritetet braziliane në Santa Klara. Makinat janë ofruar në treg pemës rrjeteve sociale më çmim prej 45.000 deri në 60.000 dollarë.

Policia braziliane bëri të ditur se për shkelje të pronës industriale është arrestuar babai dhe djali i tij, në pronësi të të cilëve ka qenë fabrika. Ky aksion është kryer pas ankesave të kompanive italiane. Policia ende po heton rastin.